Never Let You Go - Dima Bilan

Idag har varit en onödig dag i skolan. Hade först matte och efter det var det idrott som jag och Elina skippade. Vi skulle ha bokprat senare vilket innebar att vi hade håla från 10:00-13:00. Rätt ovärt faktiskt. Vi satt i bibblan och pratade och typ sov.

När jag kom hem spelade jag Sims i några timmar, käkade, gick med hundarna och sitter nu och målar naglarna.

Nej, ni får bild som jag tycker är riktigt bra :)
.


Angels Of Clarity - Dead by April

Säger ju att allting löser sig för mig och det gör det. Skulle ha redovisning idag men hade inte det. Kunde dessutom gå tidigare för vi skulle arbeta själva så hann med tvåbussen.

Är så sjukt trött på vissa killar. Varför måste dem vara så tävlingsinriktade? Det är inte ens kul. Vi hade brännboll idag och varenda en tog det runda racket och missade. Varför inser man inte att det är 1 % att man träffar på det? Blir så arg när de vrålar och skriker för minsta lilla. Okej nu har jag klagat av mig.

När jag kom hem såg jag på tv, gjorde tvätten, åt middag, somnade i två timmar, vaknade och gick med hundarna.

Slog i min ringtå innan så ni får en bild som representerar hur jag kände mig. Vrålade allt vad jag hade typ och trodde jag hade brutit den. Haha :)
.


Popular - Eric Saade

Hade faktiskt fel i mitt förra inlägg för vi fick arton 12or! Helt amazing. Jag var så uppspelt så jag somnade inte förrän vid fem inatt.

I alla fall idag skulle jag vara nyttig tänkte jag för jag åt ostbågar och drack läsk igår men det sket sig för jag har ätit tårta idag men det är ju ändå mors dag och dessutom åt jag sallad till middag. Har precis varit ute och sprungit och jag måste säga att min kondition har blivit bättre på bara en vecka. Det är sant. Är så sjukt varm så jag sitter ute och försöker kyla ner mig innan jag ska duscha. Har hört att annars blir man varm direkt igen efter man har det.

Har lite panik för jag har den där redovisningsgrejen imorgon på historian och ehh jag har inte ens börjat. Woopsie! Men jag tror faktiskt det löser sig för man kan alltid improvisera. Har dessutom håla imorgon så det ordnar jag.

Nej gott folk jag ska fixa mig nu. Ni får en bild som jag hittade på facebook. Det är vår kära Eric Saade och hans äckel wannabe :)
.


Euphoria - Loreen

Herrejävlar jag tror jag dör!! Vi har vunnit. Kan inte förklara vad jag känner. Starkt jobbat Loreen! Jag sitter och gråter. Det är historiskt. Är i chock. Tack Europa för era röster. Vi fick sexton 12or! Alla röstade på oss utom Italien. Herreguuuuud!! Woow. Kan inte sluta gråta för det är så jävla UNDERBART!!!


Standing Still - Roman Lob

Titeln är Tysklands bidrag som jag är kär i. Killen har glittrande ögon och är snygg fast han inte ens är min typ hehe.

Sitter just nu ute och blir uppäten av myggen. Jag har precis sprungit och är varm och det är alldeles för varmt inomhus.

Dagen har jag spenderat hemma för vi skulle ju ha den värdelösa utedagen. Med min pollenallergi och kyrkfobi är det ingen mening. För att vi skulle vara i botaniska trädgården och sen lyssna på vår lärare när hon babblar om en kyrka. Nej tack, jag klarar mig utmärkt hemma istället. Solade i nästan tre timmar och är nu röd. Men det gör inget.

Nej ska gå in och duscha för mina ben är snart uppätna. Ni får en bild på hundarna som jag tog nyss :)
.


Tell Me Everything - Just Surrender

Haha nu är jag nöjd för Sverige gick till final! Vi kanske har en chans på lördag. Åhh jag är lycklig över det. Hade jag varit kille hade jag varit en riktig schlagerbög haha (inget illa med det tvärtom).

Har utedag imorgon men min kära mor låter mig stanna hemma. Love her. Ska nog sola och jobba på min bränna. Egentligen låter det knäppt att "jobba" på sin bränna när man bara ligger ner hehe.

Idag hade vi orientering på idrotten. Som ni märker så lever jag. Men läraren blev nog lite trött på mig och Elina för vi lyckades övertala honom att vi skulle springa med Ebba som hade koll. Jag försökte verkligen förstå kartan. Men nej, det går inte. Har fel på mig när det kommer till det.

När jag kom hem från skolan åt jag, kollade på tv, dammsög och gick med hundarna. Mötte Victor på vägen tillbaka och den här gången mobbade jag honom. Hehe men jag hade panik för jag hade bara en kvart på mig innan Eurovision började så fick skynda på hundarna. Stackarna. Meeen de överlever.

Nej ska nu fortsätta se tv och sen gå och lägga mig. Ni får en gammal bild som jag redan lagt upp en gång på bebisen (Emil) :)
.


Rock N' Roll (Will Take You To The Mountain) - Skrillex ft Captain Ahab

Det har varit en mycket mysig dag idag ändå fast den började segt. Kunde inte sova och somnade vid två i natt. Dessutom hade jag franska nationella direkt på morgonen och jag känner mig väldigt osäker på om jag får E faktiskt. Men, men historian bättrade på mitt humör för jag älskar vår lärare. Finns nog ingen sötare gubbe! Efter historian käkade vi och sedan gick jag, Elina och Ebba hem till henne för de hade inget språk. Tyvärr hade Allmira det så vi var utan henne.

När vi kom hem till henne la vi oss och solade i nästan en timme. Då skulle Ebba ha lektion så då drog jag och Elina till stan och kollade på H&M. Köpte ett par shorts för 100 kronor. Nice! Elina skulle till tandläkaren vid tre så jag följde med henne dit och struntade i tvåbussen. Det var kul för jag kände mig lite som hennes mamma. Visste inte att hon tyckte det var så obehagligt att vara där. Hon har sagt det men jag har aldrig reflekterat över det. Själv älskar jag att vara hos tandläkaren hehe.

När jag kom hem klippte jag gräset, käkade, diskade, gick med hundarna och sen sprang jag två kilometer. Jag känner mig stolt för jag stannade inte någon gång. Vill verkligen gå ner lite till stranden (skulle säga sommaren men det är ju det nu). Känner att det blev ett väldigt långt inlägg men ibland måste man få ur sig allt. Ni får bild som var så himla söt :)
.


När Jag Blundar - Pernilla Karlsson

Idag hade vi matte nationella och det gick sådär. Blir uppriktigt sagt väldigt glad bara jag får E. Det positiva var att vi hade inga lektioner innan eller efter. Efter sista provet gick jag, Elina och Ebba på stan. Elina hittade en tröja som jag kanske ska köpa imorgon. Får se om jag är snål hehe. Vi skulle sprungit men det var så varmt så att vi struntade i det.

När jag kom hem gjorde jag inte så mycket. Käkade, såg på tv, somnade, gick med hundarna och sedan såg jag Eurovision Song Contest. Äntligen, har längtat efter det. Det var första semifinalen tyvärr var inte Sverige med men det är vi på torsdag. Alla mina favoriter gick vidare. Vilket var (om jag kommer ihåg rätt) Cypern, Island, Ungern, Ryssland, Rumänien och Irland. Måste säga att jag gillade Finlands bidrag väldigt mycket. Brukar inte gilla svenska låtar men det var något med den så därför blir den rubriken idag.

Ska nog sova nu för jag har franska nationella imorgon. Det är läsförståelsen dessutom och de brukar vara svåra. Hehe men ni får bild som jag tycker är rätt söt :)
.


Curly Sue - Takida & Tears In Heaven - Eric Clapton

Idag är fyra är sedan den här tjejen i min klass gick bort. Den dagen och bär vi tog bort Jonte är nog de två värsta dagarna i mitt liv tror jag. När vi kom till kyrkan (en halvtimme tidigare) var det helt fullt i hela kyrkan så jag och mamma fick stå på sidorna. När man sedan skulle gå fram och lägga blommor på kistan i kyrkan stod hennes mamma där och när jag kramade henne grät hon så mycket att hon skakade. Hon kunde knappt stå upp och fick hålla i sig. Det var så hemskt. Man kan se på tv när någon förlorar sitt barn och så och man tänker inte så mycket på det egentligen men att uppleva hennes sörjande i den kyrkan var helt fruktansvärt. Det är på grund ut av det jag har kyrkfobi. Jag kan knappt prata om kyrkor utan att börja gråta. Dem låtarna som är på rubriken var dem som spelades på begravningen.

Ett år senare följde jag med min farmor på någon Elvis grej i en kyrka för hon hade ingen att gå med och farfar hade dött en månad innan. Det jag inte visste var att det var även en gudstjänst/mässa där prästen pratade om Guds kärlek. Det klarade inte jag av. Jag kunde inte andas kändes det som och jag föreställde mig hur jag gick fram till honom och slog honom. Tog sönder alla grejer och mördade alla människor. Det gick inte och jag får fortfarande panik när jag hör kyrkklockor. Ska prata om något roligare men jag vill bara förklara om jag verkar väldigt irrationell ibland.


Into The Nothing - Breaking Benjamin

Tycker synd om mig själv för jag har ont i mitt huvud. Suck. Men det löser sig för jag dricker massa vatten så det ska gå över.

Har klippt gräset och varit en duktigt tjej och skulle plugga men jag blev bara förbannad på matten så var tvungen att sluta. När jag inte kan något som jag anser vara lätt blir jag väldigt lättirriterad och kan lätt få utbrott. Det är inte bra jag vet men jag vet inte hur jag ska bli av med det. Gjorde dock klart min religion grej så det var skönt att bli av med.

Imorgon är det nationella prov i matte. Känns riktigt besvärligt. Finns inget annat ord. Men det positiva är att efter det ska jag och Elina springa en runda för vi måste ändå vänta på bussen i nästan två timmar.

Nej kände att detta blev ett klaginlägg men ni får skylla er själva som läser min blogg hehe. Ni får bild på Sussi och Robin när dem var ute med mig och pluggade :)
.


The Last Night - Skillet

Idag har jag faktiskt varit duktig och gjort nästan klart min religion uppsats. Sen gav jag upp och spelade badminton med Nora och Elin i min trädgård. Hade bikini och shorts för jag vill verkligen bli brun. Det gick inte så bra för oss så efter en stund gav vi upp och solade istället. Vi käkade glass och solade mer. Totalt spenderade vi fyra härliga timmar i solen! Så nu är jag röd igen men det gör inte så mycket.

Imorgon är det orientering i skolan och jag har bestämt mig för att "råka" glömma idrottskläderna. Orkar inte för det är så tråkigt.

Har precis sett tv med mamma och ska nu göra mig i ordning och sen sova. Får lite sovmorgon imorgon för jag åker in med Nora och Elin. Riktigt härligt med en extra halvtimme!

Hehe ni får bild på (vad ska man säga) texten på min nya favorit låt. Titeln är rubriken :)
.


Those Nights - Skillet

Kuuul jag solade två timmar idag och är nu knallröd i ansiktet, underarmarna och på ryggen. Det enda som gör ont är knävecken. Men ska man bli brun får man tåla sånt. Blev mobbad av Nora och Elin innan men hämnden är ljuv så jag väntar på rätt tillfälle att kunna mobba dem tillbaka.

Har inte gjort något idag annars men känner att det behöver jag för imorgon ska jag göra min astråkiga uppsats. Vilket betyder att på kvällen ska jag se på film och skulle bli glad om jag kunde få tips.

Nej ska ta och lyssna på musik. Ni får bild på Emil när han också solade :)
.


Better Than Drugs - Skillet

Idag började dagen med att jag försov mig så hade endast en halvtimme att göra mig iordning. Men jag hann så jag och Elina tog bussen till stan och skulle gymma. När vi väl kom dit så var det stängt. Det var rätt störigt men vi åkte tillsammans med nån snubbe till p18 och sprang på det spåret. Jag sprang endast två kilometer men Elina var duktig och sprang tre.

Efter det satte vi oss och käkade och gjorde oss iordning. Vi var duktiga och hade med oss mat så vi inte skulle käka på McDonalds. Så jag har varit ekonomisk med tanke på att det inte kostade att gymma och att käka. När vi var klara gick vi lite på stan och kollade. Jag köpte ett linne, bikini och nagellack. Bara nödvändiga saker hehe.

Jag kom hem och latade mig, gick med hundarna, duschade, käkade och sedan hämtade jag Tino (grannarnas hund). Tog en promenad med honom och gick hem till oss med honom. Grannarna och mina föräldrar var iväg så snodde honom ett tag.

Nu ska jag nog försöka se en film. Ni får bild på Elina, en bild på mig själv bjuder jag på och en bild på Tino :)
.


Yours To Hold - Skillet

Idag har varit en sån dag när jag inte har gjort något. Faktiskt riktigt skönt om jag ska vara ärlig. Gick med hundarna innan och började tänka på en grej. Man kan störa sig på en grej som någon gör och sen upptäcker man att man själv gör det. Jag avskyr vissa miner som min farmor gör och jag gör precis likadant. Hemskt faktiskt. För om man själv stör sig på det börjar man undra hur någon kan umgås med en om man är konstig. En av dem besvärligaste känslorna som finns.

Jag ska vara ärlig och erkänna att jag har inte tänkt så mycket på Jonte som jag trodde men idag började jag fundera på honom och blev riktigt ledsen. Alla vet att djur inte lever så länge men man är aldrig riktigt förberedd på vad som kan hända. Livet passerar en rätt fort. Det går bara fortare och fortare och jag är rädd att svisch så har tiden gått och mitt liv är förbi. Det känns så. Känner att jag måste börja utnyttja tiden bättre.

Nu ska jag försöka hitta en bara film och sedan sova. Ska upp tidigt för jag och Elina ska gymma. Ni får bild på Emil när han sov igår natt :)
.


If Everyone Cared - Nickelback

Idag har varit en riktig trött dag för mig. När jag åkte bussen till skolan var jag tyst hela vägen för jag orkade inte prata. Helt otroligt för jag är känd för jag pratar mycket. När jag kom till skolan var det prov. Det första gick bra men hörförståelsen var riktigt svår tycker jag. Tror inte jag får så bra på den men samtidigt gjorde jag mitt bästa. Fick veta igår att på mitt muntliga på franskan fick jag F plus. Hur kan man få F plus? Kunde jag inte fått E minus istället? Men likadant där så gjorde jag mitt bästa så där kan jag verkligen inte vara besviken.

Som ni vet slutar jag i vanliga fall elva på onsdagar så när nästan hela klassen hade språk så slutade jag efter provet för mitt språk är vanligtvis på morgonen då vi hade provet. Sweet. Pappa hämtade mig och när jag kom hem vid tolv la jag mig framför tvn och halvsov. Somnade sen några timmar senare i två timmar och kan säga att det behövde jag verkligen.

Nu ska jag vara som en pensionär och faktiskt se tv och antagligen somna. Ni får bilder på olika tatueringar jag hittade på en ny app :)


Crawl - Breaking Benjamin

Känner hur tröttheten växer för jag tog en allergitablett innan och blir alltid astrött av dem vilket är skönt för då kan jag sova. Somnade inte förrän vid två inatt för jag hade sovit från halv ett på natten till halv två på dagen igår. Vet inte hur man lyckas med det.

Idag gjorde vi inte mycket i skolan men Allmira lyste upp dagen för hon hade tagit med muffins. Helt underbart goda måste jag säga. Fick gå tidigare från historian så jag hann med två bussen och det behövde jag verkligen. När jag kom hem spelade jag mitt älskade Sims och sen käkade jag, spelade, gick med hundarna och sen såg jag tv. Det var ett program med en familj med femton barn. Femton barn! Är lite überchockad över det. Förstår inte hur man orkar med så många.

Får sovmorgon imorgon så vid åtta åker jag med grannen till skolan. Ska bli så skönt att sova en timme extra plus att jag kommer nog somna strax tror jag så jag säger godnatt. Ni får bild på muffinsen :)
.


Smoke Weed Everyday (Remix) - Snoop Dogg ft. Dr Dre

Torsdagen behöver jag inte skriva om för det hände ingenting som är värt att skriva om. Igår spenderade jag kvällen hos Ebba med Elina, Gabbe och Burken. Vi chillade mest och snackade. Vi sov över där och idag åkte jag och Elina hem med mina föräldrar. När jag kom hem gjorde jag inte mycket men senare cyklade jag ungefär en mil för jag hade tråkigt.

Ni får en bild som jag och Ebba tog :)


Love How It Hurts - Scouting For Girls

Trodde att gårdagen skulle vara jobbigare än vad den var. Tror att jag har börjar gå vidare lite. Vet inte om det är positivt eller negativt. Men det var mysig dag ändå. Jag och Elina hade lite saker att fixa i Slite så vi åkte dit och så hade vi lite dötid vilket innebar att vi satte oss i Konsum och käkade godis.

Har insett en sak idag. Det spelar ingen roll hur gammal jag är jag behöver alltid min mamma och hon har nästan alltid rätt. Skulle hitta plåster innan till mina blåsor på fötterna (aj!) och hittade bara gula barnplåster. Så när hon kom hem tog hon fram riktiga plåster och plåstrade på. Konstig grej att bli sentimental över men det har en djupare innebörd.

Ni får några söta bilder jag hittade häromdagen :)
.


I'll Be Here - Just Surrender

Idag gick jag och Elina till hamnen och käkade årets första glass. Så jävla gott säger jag bara. Tog choklad och hallon som passade riktigt bra ihop måste jag säga.

Har allmänt inte gjort något sen. Gick med hundarna och efter det såg jag inför Eurovision Song Contest. Tysklands bidrag är bra. Lite mysig att lyssna på.

Just nu har jag målat tånaglarna rosa så väntar på att det ska torka. Har ingen färg på fingrarna för jag vill inte för imorgon är det min svartklädda dag. Då är det exakt fyra år sedan en tjej i min klass gick bort i cancer. Två dagar senare gick även min morfar bort. Det var en jobbig period i mitt liv. Så för att hedra/minna dem ska jag ha tröjan jag hade på hennes begravning imorgon. Den har jag annars aldrig på mig för det känns så fel. Det är underligt jag vet men det är svårt att beskriva.

Ni får bild på mig som Elina tog (har tagit den från hennes blogg) när jag käkade glass haha :)
.


Bullet - Hollywood Undead

Jag vet att jag inte skev igår men kände ingen inspiration. Hade tröstätning på fredagskvällen. Åt en halv choklad och en liter cola. Kan säga att det typ räddade mig lite.

Igår åkte pappa och runt i hans älskade bil i flera timmar det var rätt kul faktiskt och vi hade hundarna med oss. På kvällen åt och drack jag upp det som var kvar av min choklad och cola. Därför hade jag dåligt samvete idag och sprang lite. Det blev bara 2 kilometer men det kändes riktigt bra och jag stannade inte nån gång så det var framsteg.

Har faktiskt inte gråtit så mycket. Bara när jag börjar tänka på honom. Till exempel när jag diskade hans matskål eller såg hans koppel. Jag tror ändå att det blir lättare med tiden. Jag vet att han har det bättre nu.

Ska nu lyssna på musik och sedan sova. Ni får bilder från igår :)
.


Coming Back Down - Hollywood Undead

Det här har nog varit en av de två värsta dagarna i mitt liv. Vi har tagit bort Jonte. Fick sms av mamma där hon sa att hon och grannen skulle åka till veterinären och frågade om jag ville med. Så efter skolan åkte jag med dem. Ni som inte vet så tog vi över honom i höstas för vår granne, Christina, ville inte ha honom för det är hennes mamma Gertruds hund egentligen.

Han blev 14 år. Det som gjorde att han blev sjuk var tandroten som blev inflammerad och det blev som en böld under ögat. Men det har inte vi sett för jag kollade honom i måndags i ögonen och det var lugnt och pappa blev nästan huggen när han tog på den sidan i tisdags så uppenbarligen hade han ont men det förstod inte vi. Han har även ätit lite dåligt denna veckan. Det som hände idag var alltså att den här bölden sprack så det var bara att ta bort honom.

När jag fick smset fick jag låsa in mig på toan i skolan och gråta. När vi var hos veterinären kunde jag inte sluta gråta. Det var fruktansvärt. Vi hade faktiskt tv veterinären Håkan. Han var riktigt bra måste jag säga. Jonte blev sövd först och då la han sig med huvudet mellan mina fötter och jag klappade på honom. Efter det när han sov la jag honom på bordet och kramade om honom. En stund senare kom Håkan in och satte i sprutan.. Han låg ner och ryckte till lite då och då men han somnade in medan jag klappade han och fixade med pälsen med fingrarna. Jag bad dem att klippa bort blodet vid ögat. Vi lämnade honom där och han ska kremeras och sen spridas över en minneslund.

Jag kan nog inte riktigt beskriva hur det kändes. Det kändes bra för hans skull men för min skull var det hemskt. Jag tror inte att jag har gråtit så mycket i mitt liv. Jag har bara haft honom permanent i ett par månader men vi passade honom rätt mycket innan dess i ungefär två år.

Lilla Jonte jag hoppas att du har det bra och du ska veta att jag älskar dig så mycket!

Lite bilder på honom. En som jag tog för ett tag sedan (när han har tofs) och de andra är från idag och ni ser på vänster ögat hur det ser ut.
.


I Hate Everything About You - Three Days Grace

Ni behöver inte läsa för jag är så jävla trött. Vem faaan vill frivilligt bo på landet mitt ute i ingenstans där inga bussar går och det inte bor någon? Svar: Jo idioter. Är så jävla frustrerad över att bo mitt i ingenstans. Där man ser döda råttor på vägarna och man kommer ingenstans. Helvete jag vill bo i stan så man kan vara social utan att det behövs skjuts och sånt jävla tjafs. Ahhhh jag blir fan galen. Ska aldrig låta mina barn växa upp på landet för det är inte alls charmigt eller kul utan det är bara överjävligt!


Dj Got Us Fallin' In Love - Usher feat. Pitbull

Jag älskar onsdagar. Har som sagt franska och historia och jag gillar verkligen historian. Mamma hämtade mig som hon lovat och vi åkte och käkade på Max. Efter det åkte vi hem och hämtade Emil som vi sen lämnade på ryckning. Medan han var där åkte vi och köpte planteringsjord och när vi kom hem var jag så smart att jag satte mig ute med ryggen mot solen och kammade Sussi. Hade sololja på mig och efter jag kammat klart henne så solade jag. Vilket totalt blev två timmar solande men det var mellan halv tre och halv fem så solen är inte lika stark men jag har ändå knallröda kinder.

Gick senare med hundarna tillsammans med Elin och efter det mötte vi Victor och vi stod och snackade rätt länge. De mobbade mig lite men det är okej. När jag kom hem fixade jag låtar på mobilen vilket var riktigt skönt att ha gjort. Jag har nu duschat och mamma bytte mina lakan och jag tror på riktigt att det är den bästa känslan i världen. Att vara nyduschad i rena lakan.

Ska nu lyssna på musik har knappt gjort det idag :)
.


The Howling - Within Temptation

Idag har jag, mamma och pappa varit i stan på (var beredda på en omg:ighet) en raggarträff. Folk med gamla bilar samlades och åkte sen runt stan med dem och visade upp dem. Vi åkte med den ena chevan och jag miniskämdes samtidigt som jag var lite stolt över den. Den är fin men den måste überlackeras. Det var kul ändå och efter det åkte vi hem till en av gubbarna och fikade. Jag var så smart så jag satte mig med solen i ansiktet så att jag samtidigt kunde sola. Så nu är jag röd i ansiktet och i urringningen och känner mig lite som en kokt kräfta.

När jag på kvällen gick med hundarna blev jag lite förbannad. Det låg en (cirka 20-25 cm utan svans!) stor jävla råtta på vägen. Den var död men ändå, jag fick lite panik och typ sprang förbi den. Så äckligt och det är i sådana stunder jag blir väldigt trött på att bo på landet och se sånt. Usch.

Skola imorgon och jag är inte så pigg på det. Är tacksam över att det är onsdag då jag slutar klockan 11 och mamma ska hämta mig.

Ni får bild på Emil när han låg och sov på kudden :)
.


Apologize -Hollywood Undead

Jag har faktiskt glömt min blogg lite grann. Känner inte riktigt att jag har något att skriva om heller.

I lördags var jag, Elina och Allmira med Ebba hemma hos henne. Vi hade en myskkväll med mycket prat och gott. Riktigt kul måste jag säga. Vi åkte bussen hem dagen efter och blev hämtade av Elinas pappa. När jag kom hem spelade jag Sims och var allmänt lat. På kvällen var jag med Nora och Elin och vi kollade mest på tv. Elin var tvungen att se sitt älskade NCIS: LA medan jag och Nora mest snackade och störde henne.

Idag så hjälpte mamma mig att slinga håret. Vi la i blonda slingor och jag är lite fundersam om jag är nöjd. Bli nog bättre när det har gått ett tag och det har gått ut lite. Klippte gräset (vi har en åkgräsklippare) och då hade jag sololja på mina armar, urringning och ansikte och nu på kvällen är jag alldeles röd fast i ansiktet är det bara kinderna som är röda.

Nu på kvällen cyklade jag med Nora och Elin och kollade elden. Efter det gick vi med hundarna och gick senare hem till dem. Har precis kommit hem och ska nog sova lite tror jag.

Ni får bilder från i lördags och jag vet inre vilken ordning de hamnar i. Blir alltid olika när man lägger in från mobilen. Men det är två bilder på mig (woooow jag vet) :)
.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3324711/images/2012/pic_200662716.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3324711/images/2012/pic_200662719.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3324711/images/2012/pic_200662718.jpg" class="image">


RSS 2.0