Summer Paradise - Simple Plan ft. Sean Paul

Hehe.. Mitt bloggande har inte förbättrat sig i och med att det är svårt att skriva från iPhonen. Men jag är lat och orkar inte så om ni vill veta vad jag gjorde i helgen kan ni kolla in Elinas blogg hehe http://elinaaostman.blogg.se/ :)


Only One - Alex Band

Blev lite konstigt för bilden och titeln kom inte med så ni får det här istället :) .


Jag vet att det inte har direkt blivit någon förbättring med att blogga men jag skyller på att jag har jobbat tre dagar i rad. I måndags åkte jag och Elina till stranden efter jag hade jobbat. Det var riktigt mysigt och jag kände ändå att jag behövde det. Cyklade totalt 1,9 mil den dagen. Muskler here I come! Igår om jag ska vara ärlig sov jag bort hela dagen. Sov från halv ett till fem vilket resulterade i att inatt somnade jag klockan två och jag skulle upp tjugo över fem. Det var tufft. Det jobbigaste är att jag har inte sovit något idag så är sjukt trött. Dagen har spenderats först med mamma. Vi köpte växter till henne och mat till Fårö. Vi får hyra stugan! Så himla nice. Efter mamma och jag fixat gick jag på stan med Nora och Elin. Jag köpte en bikiniunderdel för det hade jag inte. Efter det tog Nora ett till hål i örat och sen köpte vi glass. Måste säga att det är både kul och jobbigt att bo på Gotland med massa turister. Vet inte hur många gånger jag har räckt finger åt folk som inte kan köra. Blir så förbannad på det så jag kan spy men ändå är det kul med allt nytt folk. Nej som den tant jag börjar bli (omg) så ska jag faktiskt sova nu. Är ledig ändå till på tisdag och är så glad för det för mina knän och rygg dödar mig. Aja ni för bild på Torres, Nora och Elins katt som Elina är uppfödare till. Jag som inte ens gillar katter är kär i honom! :) .


Los Angeles - Sugarcult

Äntligen funkar det att göra inlägg från mobilen! Som ni vet skriver jag aldrig från datorn utan det var första gången sist. Det lite pinsamma är att det har inte hänt något i mitt liv. Hehe lite tråkig men jag har typ jobbat mest och har fått lönen från det ena jobbet. Tyvärr har det inte varit många kunder där så min chef ska ringa när jag behövs. Det braiga med det är att jag har ledigt nästa helg för jag, Elina, Ebba och Allmira ska till Fårö. Jag ska ringa imorgon och höra med mammas kompis om vi får hyra hennes hus där. Värt att göra så man har riktig dusch och sånt. Nej jag ska faktiskt sova för jag är så trött. Jag har jobbat med jordgubbarna idag. Ni får en bild på Robin när han gick runt och flämtade idag :) .


RSS 2.0