Rebirthing - Skillet

Jag är riktigt glad! Min redovisning gick jättebra. Jag vet inte vad jag fick för betyg men det känns riktigt bra att jag pratade inför halva klassen. Självförtroendet fick sig ett lyft.

Jag och Elina hann med 2-bussen och nu dröjer det aslänge innan vi kommer ses då hon åker till USA på söndag. Snyft. När jag kom hem gick jag och la mig för jag frös och somnade från tre till halv sex. Tror att jag var nervös innan så när det släppte somnade jag. Sen när jag och mamma tittade på tv somnade jag i soffan så sov från elva och sen hela natten. Hel sjukt men bra.

I och med nationella igår så var jag ledig idag. Välbehövligt. Har töntat mig med Sims och tv men har ändå gått med hundarna tre gånger. Nu har pappa och jag precis sett någon mysko film med Jennifer Garner i huvudrollen.

Ni får bild på mig och Allmira från igår :)


Holly (Would You Turn Me On?) - All Time Low

Idag har jag varit duktig och gjort klart svenska grejet på powerpoint. Känner mig lite stolt att jag har gjort skolarbete tre dagar i rad nu. Haha

Fixade Allmiras naglar idag. De var i desperat behov av det (förlåt Allmira). Men jag filade, polerade och målade dem med nagelstärkande nagellack. Tråkiga är att hon måste låta dem vara korta ungefär en månad så dem växer till sig och blir starka. Men sen blir dem asbra tror jag.

Nervös inför imorgon för jag ska prata inför halva klassen men samtidigt är alla i samma sits och då känns det bättre.

Nej fossingarna väntar så ska fixa dem. Ni får en bild på Spartacus (Andy som honom) och Crixus :)
.


Man Down - Walk Off The Earth

Jag ska vara riktigt ärlig. Jag älskar denna låten i deras version! Den är betydligt bättre. Lyssnar på den just nu. Man kan inte låta bli.

Idag gjorde jag svenskan och känner mig riktigt nöjd över det. Gjorde vad jag ska prata om och ska fixa powerpoint imorgon för jag orkade faktiskt inte. Så ska gå igenom vilka bilder jag ska ha och så.

Betydligt lättare att skriva på iPhonen nu. I lördags när jag vaknade upptäckte jag att jag hade brytit ena tumnageln så det var bara att klippa och fila ner den och då fick jag göra det på den andra också. Så jag kan skriva med dem nu. Har skrivit med pekfingret innan.

Har precis smörjt in fossingarna så ska försöka bli trött.

Ni får en jättefin bild på Ebba. När jag såg den omg:ade jag lite grann så därför bjuder jag på den :)


Sell Your Soul - Hollywood Undead

Skrev innan på datan men det försvann vilket var lite drygt. Men jag får skriva om helt enkelt.

Uppdatering:
I lördags blev det som jag trodde, tråkigt. Eller det var okej men jag kände att jag var inte på humör för att fira någon så jag var där och käkade sen gick jag hem. Pappa hade tagit fel på tiden så vi trodde det började sju men det började sex så jag hann inte gå med hundarna innan för vi fick stressa. Men när jag kom hem gick jag och Elin med dem.

Igår hände ingenting förutom att jag skulle plugga men det slutade med att jag kollade på American Dad istället. Vilket betydde att idag fick jag überplugga. Det är en uppsats på samhällskunskapen som ska vara inlämnad imorgon. Men när jag är klar går jag in på facebook och läser då på klasschatten att uppsatsen ska vara klar nästa vecka. Nästa vecka! Då kunde jag lika gärna ha gjort svenskan istället. Vi ska ha nationella prov på torsdag, det muntliga. Men det går nog bra tror jag.

Har precis käkat lite yoghurt för jag blev småhungrig. Spelar Rumble också. Är beroende av det.

Ni får bild på något jag hittade för ett tag sen. Jag har ingen aning om det kommer från någon film eller nåt sånt. Det kom upp när jag sökte på Spartacus :)


Levels - Avicii

Det är något fel på mig för jag har inte skrivit på några dagar. Förlåt. Meeen det var så att jag glömde lite och så hände det inte så mycket heller.

I torsdags hade vi matteprov och litet samprov. Matteprovet känns som det gick bra men jag vet inte. Samprovet kunde man bara få högst C på och med lite småfusk fick jag E iallafall. Kunde ingenting.

Jag, Allmira och Elina drog ut igår. Vi hade riktigt kul. Jag hade det iallafall. Försökte lära mig namnen på alla men det gick sådär men kul var det. Hela kvällen hade jag koll på min dricka och iPhone. Lämnade dem inte någon gång men tro inte på fan att när jag ska ta på mig mina skor så håller jag i mobilen och stöter till vattenskålen (de hade två rottweiler som var jättegulliga) så jag blir blöt på hela handen. Mitt hjärta stannande. IPhonen blev blöt! Först kunde jag inte låsa den men efter en kvart gick det och nu funkar den som vanligt. Phew!!

Har varit vaken minst en timme och har varit så jävla törstig. Helt sjukt kunde inte svälja. Gick upp och hämtade vattenflaska och nu ska jag förhoppningsvis kunna sova en eller två timmar till. Min granne fyller år ikväll och jag känner nästan ingen som är på hans fest. Ingen i min ålder iallafall. Drygt men jag kommer nog gå rätt tidigt.

Ni får bild på mig och det ser ut som jag har retuscherat den men det har jag inte. Elina som sminkade mig när vi var hos Allmira och gjorde oss iordning :)
.


Everywhere - Yellowcard

Haft studiedag idag. Riktigt nice för jag behövde det. Skulle plugga med Nora och Elin men det slutade med att vi kollade på Spartacus Vengeance. Såg de tre senaste avsnitterna och två av dem hade jag redan sett men det var bra ändå. Vi såg lite på sista avsnittet i Blood and Sand och jag saknar verkligen Andy Whitfield. Men man har vant sig väldigt fort med Liam som Spartacus.

Har riktigt jobbig hicka just nu och den slutar aldrig. Irriterande men ändå roligt.

Innan idag åkte mamma och jag med Robin och Jonte till kloklippning. Jonte bits ju och Robin bara skriker så då åkte vi iväg med dem istället. När vi kom hem gick med allihop och vem får hur många kardborrar som helst på sig om inte Robin. Mellan frambenen och bringan fick han fullt. Typiskt att han får det för han är den som är håröm så det var bara och klippa bort. Men han överlever.

Ska lyssna på musik och förhoppningsvis bli av med hickan någon gång haha.

Ni får bild på Sussi när hon sov bredvid mig med min fot som kudde innan idag. Det är hennes andra barn som hon hittade men jag gömde den sen. Har vi tur tar hon inget annat som bebis :)


Evil Angel - Breaking Benjamin

Haha jag är konstig. Mamma och jag såg slutet på Bridget Jones Dagbok och jag måste erkänna att på något sätt tycker jag att Colin Firth är riktigt söt. I alla roller jag har sett honom i så är han typ präktig (det enda ordet jag kommer på) men sen visar det sig att han är riktigt rolig. Nu ser vi Ett Herrans Liv och det är mitt favorit avsnitt med Richard Armitage (riktigt snygg för att vara gammal). Lyckodag på tv!

Jag är och kommer alltid att vara en tönt så ni vänjer er.

När jag gick med barnen innan höll vi på att blåsa bort. Ni som inte riktigt hänger med så är barnen=hundarna. Sussi är riktigt aggressiv just nu när hon är skendräktig. Inte kul när hon vill döda Emil så fort han rör sig.

Måste ha en erkänningsmoment. Jag är riktigt irriterad på vissa killar i min klass. De är riktiga vinnarskallar. Alltså tråkiga, idiotiska vinnarskallar. Och om inte det vore nog med det är de riktigt dåliga förlorare. Börjar bli riktigt trött på det för det gäller allting.

Nej ska återgå till att se på min kära Richard hehe. Ni får bild på honom (inte säkert att ni håller med mig men screw you sånafall) ;)


Running Up That Hill - Placebo

Känner mig riktigt duktig för jag har sprungit idag! Det ni det var jobbigt. Men det lönar sig väl hoppas jag. Innan det kammade jag Emil och Robin. Tackar mamma för hon köpte balsam till dem som vi hade på dem sist de fick duscha så de hade nästan inga tovor. Halleluja!

Har annars latat mig hela dagen. Just nu skriver jag med Emelie som jag inte har snackat med på ett halvår minst och inte träffat på tre år. Hemskt. Men men är social nu så.

Imorgon skola orkar egentligen inte men hoppas jag hinner ta två bussen som jag gjorde förra veckan.

Nej jag och Sussi ska sova nu för hon kommer antagligen väcka mig inatt. Ni får en bild som jag tycker är askul hehe
.


Bangarang - Skrillex feat. Sirah

Förlåt dålig uppdatering jag vet. Orkade helt enkelt inte igår.

Igår hade jag sådan fruktansvärd mensvärk så när jag kom hem med 14 bussen sov jag till fyra. Kunde inte äta något så det enda jag åt under hela dagen var fyra mackor. Gjorde mig i ordning och vid sextiden tog jag bussen in till stan med Allmira och Elina. Vi mötte Karro och gick hem till Ebba. Därefter drog vi ut och hade riktigt kul.

Idag har jag töntat mig och spelat Sims 2 hela dagen. Gick med barnen tillsammans med Elin och vi pratade naturligtvis om Game of Thrones och massa annat.

Min iPhone var väldigt konstig igår. Jag kunde varken smsa, ringa eller gå in på internet vilket var riktigt irriterande men sen på kvällen funkade den. Helmysko.

Nej ska faktiskt försöka sova nu för jag ska springa imorgon. Ska verkligen försöka åtminstone :)


Lips Of An Angel - Hinder

Idag har jag inte gjort något meningsfullt så tänker inte babbla om det. Kan berätta att Sussi är konstig. Hon är skendräktig igen. Helt fel i hennes "schema". Hon var det för några veckor sedan och då gömde pappa Piplie och sen nu idag helt plötsligt började hon amma två andra leksaker. Vilket innebär att hon är förbjuden i mammas sovrum. Bra tycker ju jag för det är gulligt när hon är det hehe.

Ni får en bild på Sussi för vi ska sova nu. Hon är helt slut och ligger bara och flämtar hela tiden stackaren :)


My Destiny - Leaves' Eyes

Oh.. My.. God..!!! Har precis sett klart de två sista avsnitterna i säsong ett av Game of Thrones. Trodde jag skulle dö! Grät mig igenom båda två. Så sjukt sorgligt/ hemskt. För att inte spoila om någon ser på det så kan jag bara säga att jag hatar den inavlade lilla äckliga bajskorven! Åhh är så arg på honom. Måste vänta till april innan säsong två börja komma ut. Inte så länge men ska vänta några veckor så jag har fler avsnitt att se. Lite smart är jag allt hehe.

Meen jag ska vara lite glad också. Idag när jag vaknade hade jag ont i huvudet och kände mig inte bra. Gick ner till mamma och jag hade bara en lektion idag så då tyckte hon att sig kunde lika gärna vara hemma och vila.

Kollade runt på instagram idag och hittade den här som säger allt :)
.


Had Enough - Breaking Benjamin

Pappa och jag har gjort en upptäckt. Heidi Klum ler alltid lite och ser lite ond ut när hon säger "X, you're out". Sen småler hon när hon kysser X på kinden och när hen går ser hon väldigt nöjd ut. Spoky. Vi ser alltid på Project Runway när vi äter för köket är fortfarande inte klart så vi äter framför tvn. Visste att pappa är lite smygbög för han tycker det är kul i smyg att titta på det (jag menar inget homofobiskt med det och den som säger att jag är det slår jag, just sayin').

Har ont i huvudet så ska vila och smörja in fossingarna nu.

Ni får en bild jag hitta häromdagen och garvade ihjäl mig när jag såg den ;)
.


Our Solemn Hour - Within Temptation

Förlåt att jag inte skrev inlägg igår men jag orkade inte för jag var typ död.

Såg Spartacus igår och kan säga att det var hur spännande som helst! Hatade man Ashur innan är det inget jämförelse med nu. Det var omg:igt nästan hela tiden. Det är därför nästan ansträngande att kolla på det.

Idag hade jag sovmorgon så kunde ta halv tio bussen in. Vi hade idrottsprov (teoretiskt) och jag tror det gick helt okej. Sen hade vi historia och då skulle vi lyssna på redovisningar och jag frågade Tryggve om jag kunde få sluta lite tidigare vilket jag fick. Precis när alla redovisningar var klara kunde jag gå för då skulle vi ändå arbeta själva. Vilket betydde att jag fick springa lite till bussen men jag hann. Skönt att slippa vänta på den. Grejen är att det går bara två bussar hem den ena går 13.55 och den andra 15.35 och jag slutar 14.05 på måndagar bara för jag inte har språk som alla andra. Förra året var det likadant men då var det så på tisdagar också. Då slutade jag 13.50. Jävla franska. Hade jag vetat det innan hade jag valt italienska istället.

Mamma och jag fikade hos grannarna och sen åkte vi och handlade. Christina (grannen) frågade om vi skulle gå på tamtgympan så det gjorde vi sen på kvällen och jag känner mig riktigt duktig. Svettades som ett äckel. Lite pinsamt att jag som är yngst tycker det är lika jobbigt men det är ju därför jag gör det. Jag som hade tänkt börja vara med på det varje måndag blev lite besviken när det visade sig att det var sista gången idag. Typiskt. Efter det gick jag och Nora med barnen.

När jag kom hem duschade jag som var väldigt välbehövligt och bytte lakan. Finns det en bättre känsla en det på riktigt? Sedan var jag tvungen att käka en fralla för jag blev überhungrig. Är nu nerbäddad och ska nog faktiskt sova fast det är tidigt. Världen är chockad över det faktumet för jag brukar alltid vara klarvaken nu men det är jobbigt med tantgympa.

Hehe ska dissa nu. Ni får en bild som jag hittade :)


Euphoria - Loreen

Phew att Loreen vann! Jag blev tårögd och fick gåshud. Ville verkligen att hon eller David Lindgren skulle vinna. Även om Dannys låt var helt okej tyckte jag ändå att det var bra att han inte vann. Han sjöng falskt förra gången och även om han sjöng bättre denna gången tänkte jag ändå på semifinalen i Azerbajdzjan. Då hör de andra länderna låten bara en gång och om han fuckar sig då är det kört. Men både Loreen och David sjunger riktigt bra live. Jag är ändå i chock. Hur kunde Torsten Flinck komma trea? (folkets röster ordningen)

Vi var bjudna hem till Anna-Lena och Pär. Senare kom även Nora och Elins familj dit så vi "barn" tittade på finalen ihop. Jag, Nora, Elin, Viktor och Johanna skrek när Flinck fick sina poäng för vi blev så glada att han inte vann. Hehe jag tar tävlingen på för stort allvar. Men, det är ju ändå den som vinner som representerar Sverige. Jag hoppas att det är bra låtar med i ESC i år också. Även om Dead by April inte vann måste jag säga att jag är ändå nöjd för de kom inte sist. De fick ändå rätt så höga poäng av folket. Måste säga att Jimmie Strimmell passade faktiskt i blont hår men jag föredrar det svarta.

Badade hundarna innan idag och de luktar så gott nu. Jonte flydde mitt i schamponeringen så han hann springa runt hela huset dyngsur så jag blev riktigt arg på honom. När vi var klara flydde han igen så jag struntade i att föna honom. Duschade de andra men fönade bara Sussi, mamma fick göra de andra två. Hon hade köpt nåt balsam till dem som vi provade idag så hoppas det funkar och att de inte blir så toviga (och Jonte så elektrisk).

Ska nog lyssna på lite musik och försöka sova tror jag för jag ska försöka att inte sova så länge. Jag måste se de två senaste Spartacus avsnitten imorgon. Har väntat på att se det förra med Nora och Elin men de har haft träning hela tiden och nu när det har kommit ut ett till är jag så nyfiken att jag inte kan vänta. Elakt men sån är jag.

Hehe ni får bild på Mjausan deras katt som skulle sova i mitt knä fast jag inte gillar katter men han (jaa är en kille) ville det så då fick jag gå med på det :)
.


Obsession - Sky Ferreira

Måste säga att dagen har varit lite små seg. Men rolig när vi slutade för då drog jag och Ebba hem till henne. På väg dit höll vi på att bli påkörda. Jag skjutsade henne på cykeln och så kom det en bil som inte jag såg men Ebba såg den. Men det enda ljudet hon fick fram var nåt gorillaljud och då såg jag den och skrek. Vi var tvungna att stanna för vi började asgarva. Trodde på riktigt att jag skulle kissa på mig. Åkte sen hem med 14.00 bussen och vilade när jag kom hem för jag somnade nästan på bussen.

Senare åkte jag, Elina och Allmira bussen in till stan igen och tillsammans med Ebba käkade vi på Etage. Det var riktigt mysigt. Vi åt nånting med kyckling. Mumsigt. Vi satt där rätt länge, från sju till nio. Ebba skulle bli hämtad men vi andra åkte med min pappa som hämtade oss.

När jag kom hem blev jag überttrött så jag tog bort sminket och bytte kläder. Blev akuttörstig och fyllde en vattenflaska. Tog 20 minuter att dricka en liter vatten. Kände mig lite duktig faktiskt.

Nu ser jag på Fired Up men är så sjukt trött att kg funderar på att sova men orkar inte. Inte lat eller så nejdå. Hehe.

Ni får lite bilder från ikväll :)
.


Hihihihii!

Idag är det ingen vanlig dag för det är min födelsedag! Hehe är lite ego men det får man vara. Skulle bli väckt av mamma och pappa med frukost på sängen men jag vaknade innan dem och sminkade mig först och sen fick jag låtsatssova. Blev riktigt glad för jag fick en tröja (sån med skjorta under), jeans (sånna som man knäpper bak), melodifestivalsskivan och strumpor! I skolan hade Karro varit riktigt gullig och köpt ett nagellack, nagelpetare och mallar när man ska göra fransk manikyr. Ebba hade köpt en asfin ring som pappa ska fixa så den passar lite bättre. Tack så jätte jätte mycket tjejer älskar presenterna! Av Malin fick jag en tröja och ett halsband som jag ska ha imorgon. Fick pengar av mormor.

I skolan trodde jag att jag skulle dö. Allmira och Elina hade ordnat kladdkaka med grädde till oss på lunchen. Vi ska även gå på Etage imorgon (omg). Så himla gulligt jag blev riktigt rörd och började nästan gråta (blev tårögd). På svenskan var vi smågrupper och då sjöng de för mig och det var riktigt gulligt.

När jag kom hem kom Håkan över och av honom och Solveig fick jag en ros och pengar. Han stannade en stund och snackade sen skulle han hem. Pappa hade überfjäskat för mig. Köpt choklad, triss lott (vann 50 kronor!) och mycket kolsyrat vatten! Mamma och han hade köpt smörgåstårta till middag som pappa och jag käkade för mamma jobbar kväll.

Grannarna kom över och jag fick nagelgrejer. Typ klistermärken och nagellack. Blev asglad.

Det har varit en så sjukt bra födelsedag och det är tack vare alla människor runt mig! Att säga tack räcker inte för ni är sjukt gulliga!

Ni får bild på kladdkakan efter vi hade ätit lite på den, Ebba och Karro, Elina och Allmira, sen mig såklart haha. (Vet inte vilken ordning de kommer för det är konstigt)
.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3324711/images/2012/pic_193042541.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3324711/images/2012/pic_193042541.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3324711/images/2012/pic_193042543.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3324711/images/2012/pic_193042543.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3324711/images/2012/pic_193042621.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3324711/images/2012/pic_193042629.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3324711/images/2012/pic_193042913.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3324711/images/2012/pic_193042918.jpg" class="image">


Lights Out - Hollywood Undead

Känner mig duktig idag. I skolan medan jag väntade på bussen gjorde jag matteläxan och skulle läsa engelskan men upptäckte att jag var klar så långt man skulle läst. Sedan gick jag och flina till bussen efter hon hade slutat. Vi har ju språk olika tider. Min franska börjar åtta och sedan har vi historia. Men de andra i klassen har sovmorgon och har sitt språk efter historian. Lite drygt för det är bara vi tre i klassen som har språk direkt. Jävla franska. Men ibland är det skönt när mamma hämtar mig vid elva när jag slutat.

Jag sa ju att jag skulle springa idag. Det gjorde jag inte för det var jättekallt och jag ville inte bli sjuk så istället gick jag med barnen när jag kom hem. Det är ändå motion. Duschade, käkade och gick med barnen. Sen gick jag hem till Nora och Elin. Slingade Noras hår. Stackars henne. När hon skulle ta av den där mössan gick det inte. Den hade überfastnat i håret. Men efter tio minuter av slit och jobb fick Elin och jag bort den. Mamma sa senare att hade vi sköljt av håret först hade vi aldrig fått av den. Men medan hon grejade håret fixade jag naglarna. Det blev guldigt (asfint om jag får säga det själv).

Nu har jag druckit ett glas mjölk och smörjt in fötterna. Det blir jag väldigt avslappnad och trött av. Skönt. Ska bli väckt imorgon då jag fyller år! (Det betyder att ni måste gratta mig.)

Nu ska jag försöka lägga undan min förväntan och försöka sova. Inte svårt när man hör Sussi andas bredvid mig. Hon kan verkligen andas högt men det är mysigt. Haha hon svek mig nu och gick men nevermind. Ni får en bild på Nora innan vi upptäckte att den satt fast :)
.


Diary of Jane - Breaking Benjamin

En av världens bästa låtar. Första jag hörde med Breaking Benjamin som är ett av mina favoritband.

Måste säga att det godaste som finns är att äta när man är hungrig. Pappa och jag åt vid halv fem så jag blev hungrig igen nu så käkade lite yoghurt med flingor.

Har skrivit ut min och Elinas redovisning tills imorgon på historian så ska plugga lite på den tänkte jag. Kunde inte göra det innan för jag såg Game of Thrones. Höll på och omg:a ihjäl mig. Om det har varit spännande innan är det inget om man jämför med nu! Såg bara ett och ett halvt avsnitt. Var tvungen och sluta när det var som mest spännande vilket var lite störigt.

Skulle måla naglarna innan men orkade inte stå ute för det är så kallt. Både jag och mamma är känsliga mot lukter. Jag tycker borttagningsmedlet luktar äckligt och starkt så brukar ta bort det ute men mamma däremot hatar nagellackslukten så då måste jag måla ute. Så jag målade bara baslack som är genomskinligt. Ska fixa dem imorgon.

Skall "plugga" lite nu. Nu får en bild på Sussi :)
.


Crashed - Daughtry

Blev chockad över att jag inte missade bussen imorse. Trodde jag skulle det men jag var duktig. Fick dock springa hela vägen till den.

Ikväll har jag, mamma och pappa varit hos hans farbror som fyller år idag. Mysigt och träffa hans familj som vi inte träffar så ofta. De har åtta hundar och deras dotter har två och sonen tre men bara en av dem var där. Totalt 11 hundar var där så tur vi inte hade våra fyra med oss.

Så jag var onyttig men kände att det är faktiskt okej när man firar någon. Men i och med att vi var där kunde jag inte gå på tantgympa men får springa på onsdag.

Ska lyckas denna gången att bli nyttigare. Ska!

.


What Makes You Beautiful - One Direction

Alla som känner mig var redo på en chock. Jag har varit och sprungit! Kände när jag vaknade att jag behövde röra på mig och bestämde mig för det. Känner mig sjukt duktig.

Har äntligen fått lite redig mat. Som no vet gör mamma och pappa i ordning köket så vi lever på mikromat men idag var pappa och jag hos grannen och käka. Härligt kan jag säga.

Har sett fler avsnitt av Game of Thrones och det är en riktigt bra serie. Rekommenderar den verkligen. Lite sagan om ringen blandat med Arthur filmen. Bra kombination.

Imorgon skola. Kommer jag orka? Svar: nej. Jag kommer och dö! Men jag ska försöka klara det hehe. Får sova på håltimmen.

Glömde skriva inlägg igår men jag var lite upprörd över melodifestivalen faktiskt. Som den tönt jag är. Förstår inte hur folk röstar. Är det jag som har dålig musiksmak eller Sverige? Hur kunde inte Sean Banan gå vidare? Snyft faktiskt. Men men, alla tycker ju olika. Fast ska jag vara ärlig så låste jag in mig och grät lite när Torsten Flinck gick till final för jag avskyr verkligen den låten. Vinner han kommer jag på riktigt sluta se melodifestivalen. Det säger jag nästan varje år men nu är det sant.

Nej ska försöka vila och förhoppningsvis somna strax :)

Bild på Emil och Tino :)


If I Die Young - Sam Tsui

Låten är en jättefin sång som jag hörde tillsammans med en Andy Whitfield video. Kan säga att mina ögon var inte torra länge. (Fast det var länge sen jag såg den). Är en cover på The Perry Bands låt.

Idag var det premiär i Sverige på Spartacus: Vengeance! Hoppas någon såg det. Jag har redan sett de första avsnitterna men såg det ändå. Lite awkward var att mamma och pappa också såg på det. Fast de missade första halvtimmen vilket var bra för då såg de inga sexscener för det hade varit väldigt nytigt att se med dem. Men som vanligt var det spännande att se på. Men jag måste säga att jag saknar Andy Whitfield som Spartacus. Även om Liam McIntyre gör ett jättebra jobb som honom är det ändå inte riktigt samma sak utan Andy. Jävla cancer som tog livet av en av de bästa skådespelarna genom tiderna.

Vet inte hur man länkar på bloggen MEN jag tycker verkligen att ni ska kolla upp en video på youtube.
Sök på: Spartacus vs Crixus full fight
Då får man upp en av de bästa mellan Spartacus och Crixus vilket jag tycker är riktigt häftigt. Längtar tills imorgon när jag kan se nästa avsnitt!

Nej gott folk jag ska faktiskt lyssna på musik och vila för jag har sjukt mycket träningsvärk. Kan typ inte resa mig upp hehe. Men det är bra får jag behöver det.

Ni får lite på bilder på Andy som Spartacus :)


Losing You (Alternative Version) - Dead by April

Hör den i denna versionen. Är riktigt bra faktiskt. (Den är bra annars också)

Gymmat idag med Elina. Pinsamt nog är det bara tredje gången jag nånsin gymmat i mitt liv men kände att jag verkligen behövde det. Har tänkt gå på tantgympa på måndag. Ska börja röra lite på mig. Vi tränade ben och mage och känner redan träningsvärk i magen, benen och i rumpan. Så muskler here I come!

Hemma hos Elina skrev vi klart vårt historia arbete och det kändes riktigt skönt att ha det avklarat. När jag skulle bli hämtad hade mamma och pappa blandat ihop Elina med Ebba så de var i stan och tänkte hämta mig efter dem hade handlat. Men det löste sig. Visade Elina trailer på Spartacus blood and sand och jag tror jag har lyckats övertala henne att se ett avsnitt någon gång iallafall.

Blir kort inlägg för jag är fruktansvärt trött. Höll på och somna framför teven.

Ni får bild från idag på oss :)


Everytime - Yashin

Detta är en cover på Britney Spears låt :)

Idag har varit en riktigt kul dag. Varit på stan med Nora och Elin. Köpte en T-shirt, bikini top och ett armband som är guldigt och rätt stort men asfint. Vi käkade på McDonalds och sedan fikade vi vilket bar mysigt. Kom hem med kvart i fyra bussen så var hemma nästan halv fem.

Såg en bra serie idag. Game of Thrones. Det var andra avsnittet så fattade inte först men Elin fick smsa mig och förklara. Så ska ladda ner det har jag tänkt. Måste ha något och se på medan jag väntar på Spartacus.

Imorgon ska jag och Elina gymma vilket innebär att jag kommer dö. Har inte tränat på väldigt länge för jag brukar inte anstränga mig på idrotten. Men jag behöver det för jag har varit så onyttig nu när jag äter mycket färdigmat. Käket är ännu inte färdigt vilket börjat gå mig på nerverna lite grann. Men gymma imorgon, jag hoppas Elina visar mig hur man gör allt för jag har redan glömt.

Usch måste gå upp vid åtta imorgon. Har inte haft så mycket sovmorgon detta lovet. Fast det gör inte så mycket för man slappnar ändå av.

Ni får en bild på mig när jag var fjortis idag. Det syns inte att jag har färgat håret men det känns ändå bättre att slippa ha utväxt :)


RSS 2.0