Jillian (I'd Give My Heart) - Within Temptation

Förlåt för att jag inte skrev igår men glömde helt enkelt. En rättning på mitt förra inlägg var att det var 2008 och inte 2009 som han tävlade.

Gårdagen var mysig. Var med Nora och Elin på dagen. Vi kollade på Spartacus och jag trodde vi skulle dö. Det var jättespännande! Måste erkänna att det var ett av de två bästa avsnitterna. Gannicus kom tillbaka och man fick äntligen de Oenamaus och Crixus slåss i arenan. Nästan det jag har väntat på i flera avsnitt nu. Jag skrek rätt mycket. Ni som gillar fighter och inte har emot blod borde se Spartacus. Tre ord som beskriver serien: Blod, sex och hämnd. Med andra ord allt som behövs för en bra serie.

Idag såg vi en film som heter Arena med Kellan Lutz. Den var bra. Ibland lite konstig men det var bra fighter. Målade naglarna under tiden och blev nöjd. Kommer bild imorgon med Noras också.

Måste säga att jag är lite arg. Varför är alla så elaka mot Ranelid för? Vad spelar det för roll att han gick till final? Alla håller på och klaga på honom och kan inte förstå hur han gick till final men hallå, någon måste ju ha röstat. Svenska folket har ju gjort det. Han ska ju inte bli klandrad för det. Om man inte gillar honom får man bli arg på dem som röstade. Jag ska vara ärlig, jag gillar inte själv låten men det är onödigt att vara elak mot honom. Enough said.

Hoppas någon lyssnade på låten jag snackade om i mitt förra inlägg. Haha lovar att den är bra. Ni får gärna tipsa om låtar för det är alltid kul att höra men kan säga redan nu att jag gillar inte Justin Bieber eller Veronica Maggio. Förlåt.

Har någon låt på hjärnan men kommer inte ihåg vilken. Ska sova nu för jag måste upp med hundarna imorgon. Usch.

Ni får en bild på Crixus. Detta var den bästa bilden jag kunde hitta. (Han blir oftast dålig på bilder hehe)




Believe - Dima Bilan

Vet inte om någon kommer ihåg denna låten men det var Rysslands bidrag 2009 i Eurovision Song Contest som vann. Kunde inte sova så kollade gamla bidrag på youtube och lyssnade på den här. Men när jag kollade upp texten (han sjunger väldigt bra men har dålig engelska så jag hörde inte vad han sjöng) blev jag väldigt omg:ig. Den är jättefin! Ni borde verkligen lyssna på den och ha texten framme. Ett tips bara. Haha ciao :)

(Vet inte varför det blev konstigt i mitt förra inlägg men nevermind)


Toxic Valentine - All Time Low

Har färgat håret idag men det blev ingen skillnad så ni får ingen bild för jag är osminkad. Älskar när man har det nyfärgat för det är superlent.

Måste verkligen fixa mina naglar så ska be Nora och Elin hjälpa mig imorgon. Måste ha hjälp när man ska använda malltejp grejen. Kollade runt på instagram innan och det finns så häftiga mönster som vissa faktiskt gör (förstår inte hur de har tålamod!). Lägger upp dem som jag gillade mest. Tror jag ska rosa och svart på något sätt. Ni får bild imorgon om jag lyckas :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3324711/images/2012/pic_191368635.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3324711/images/2012/pic_191368639.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3324711/images/2012/pic_191368644.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3324711/images/2012/pic_191368646.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3324711/images/2012/pic_191368657.jpg" class="image">


Sing For You - Self Deception

Jag har ett beroende. Det är att smörja in fötterna. Så fort jag har varit ute och har haft strumpor och skor måste jag smörja in dem. Eller när jag ska ta på mig strumpor och när jag ska sova. Kan inte sova om jag inte har smörjt in dem. Problem.

Idag har varit en konstig dag. Har haft värsta humörsvängningarna. Var glad hela dagen sen poff, vände det och jag blev jättearg. Men det gick över men det var inte kul för hundarna för jag var ute med dem. Så blev sur så fort de ville nosa. Stackarna.

Var hos Nora och Elin innan. Vi såg melodifestivalen. Måste säga att nästan alla låtarna var dåliga. Trodde Dannys skulle vara mycket bättre. Men det spelar inte så stor roll för Dead by Aprils är ändå bäst so far.

Robin blev attackerad av Sussi innan. Jag var i soffan och hade Piplie (hennes låtsats valp). Hon låg i den andra soffan med mamma. När Robin hoppade upp i min soffa råkade jag flytta benet så Piplie pep jättehögt. Då rusar Sussi upp i soffan och flyger på Robin. Vilket innebär att jag får ta tag i henne och det jag får tag i är hennes ryggskinn. Så jag drar undan henne i det vilket antagligen gjorde ont. Kände mig jätteelak men vad ska man göra när hon bara flyger på honom?

Emil och Robin är instängda i mitt rum för att hon inte ska flyga på dem igen. Emil får aldrig gå in i mammas och pappas sovrum för Sussi så det är bäst att jag har dem.

Måste se ett Spartacus avsnitt imorgon! Har väntat en hel vecka på ett och är väldigt nyfiken på vad som ska hända. Måste även se Vampire Diaries och Jersey Shore.

Ni får en bild på Sussi när hon fjäskade för mig innan idag :)


What Can I Say - Dead by April

Älskade denna låten innan :)

Idag fick jag sova en timme extra på morgonen. Härligt. Jag fick åka med pappa till skolan och åkte med Nora och Elin hem. Slutade 12.10 så var riktigt skönt att komma hem då.

Fick veta vad jag fick på min rasismen-uppsats. Fick C på svenskan. Blev faktiskt lite besviken. Hade verkligen hoppats på ett B eller till och med ett A. Men jag vet inte. Ett C är ju egentligen inte dåligt. Så ska inte klaga.

Ligger i sängen och kan inte förstå hur en hund på 9,5 kg kan ta upp halva min säng. Emil brer ut sig så himla mycket.
Såg vilka som gick vidare på The Voice och blev riktigt glad när min favorit gick vidare. Vet inte vad han heter men han är med i Petters lag. Sjunger precis som Austin Winkler (sångare i Hinder). Grym!
Jag har kommit på att jag blir irriterad på dem som har en blogg och inte skriver varje dag. Man måste åtminstone skriva ungefär fem gånger i veckan minst tycker jag faktiskt.

Sportlov nu! Välbehövligt. Behöver vila. Jaa, jag vet att jag har varit hemma två dagar denna veckan och två förra men när man är sjuk är man egentligen inte ledig för man mår dåligt. Just sayin'.

Tänkte på vad prinsessan ska heta. Även om jag inte är så jätteförtjust i namnen tycker jag ändå om att Victoria har ändå gjort som hon har velat (och Daniel såklart). Hon ville gifta sig med honom. Hon gjorde det. Hon ville döpa sitt barn till något otraditionellt och gjorde även det. Själv gillar jag ju traditioner och är sådan att har något varit på något sätt så ska det vara så. Därför ogillar jag till exempel när mamma möblerar om även om det blir fint.

Redovisade något väldigt litet idag på religionen och jag har kommit på något knäppt. Jag redovisar bättre när jag inte har övat. Det är faktiskt bra i och med att jag är lat.

Nej nu ska jag nog sova. Har sovit konstigt ett tag nu. Vaknar några gånger och är typ rädd att jag har försovit mig. Helknäppt.

Haha ni får en random bild på Jimmie Strimmell (vet inte om det stavas så för det står olika överallt). Han är med i Dead by April för er som inte vet. Jag tycker den är cool iallafall :)


Dear Agony - Breaking Benjamin

Idag har jag varit hemma från skolan. När jag vaknade var det storm och vi skulle ju ha utedag men mamma tyckte jag skulle vara hemma så jag inte blev sjuk igen. Vilket betydde att jag och hundarna har varit lata men när vi gick morgon promenaden (vid halv 12 typ) gick vi långt och raskt. Sedan såg jag lite mer på tv och läste en asbra bok. Jaa jag är en nörd men den boken är verkligen bra. Tusen strålande solar heter den. Jag åt sen när mamma kom hem och då ringde min granne och frågade om jag kunde vara barnvakt åt Tino deras valp på 6 månader. Jag sa ja och efter jag hade gått med mina gick jag över till dem. Vi busade lite och sen somnade han och sov.
När Christina kom hem efter två timmar sov han fortfarande. Jag släppte inte ut han eller någonting. Vilket betyder att jag tjänade 100 spänn på att titta på tv i 2 timmar. Nice!
Jag hade megatur för Allmira ringde mig och frågade hur man gör när man väljer inviduellt val. Det hade jag helt glömt att göra och idag var sista dagen! Så när mamma kom hem fixade vi det. Det blev privatjuridik. Om jag ska vara riktigt ärlig var det det enda som lät kul och blev lättad för Elina har också valt det. Lite knäppt för vi har även valt samma inriktningar. Men det är faktiskt inte kompisval.
Ska kolla lite i H&M katalogen och lyssna på musik och sen sova.
Ni får en bild på barnen när vi gick innan och en suddig bild på Tino.


Oh My God - The Moniker

Oh My God!!
Vi har precis fått en liten prinsessa! Stort grattis till Kronprinsessan och Prins Daniel! :D


Better Than Me - Hinder

Jag har kommit på att det är väldigt skönt att vara ett barn ibland. Min kära mor kommer antagligen fixa det jag behöver till utedagen imorgon. Jag har typ aldrig åkt skidor så jag kommer och dö!
Snackade med Amy en timme innan. Behövde en uppdatering. Vi hade inte snackat på ett tag så det va nice och höra hur hon och Elisa har det. Jag och Amy snackade om att jag var med när Elisa tog sina första steg. Är fortfarande chockad att ungen har redan fyllt tio. Men men, tiden går.
Just nu ligger jag i sängen och är för lat för att röra mig för en av hundarna andas så mysigt. Det är Robin om någon undrar.
Såg på Americas next top model innan och slogs av en tanke: vad fula tjejerna är! Übersmala och enbart fula. Den enda som verkligen har varit snygg det var Whitney som vann säsong tio tror jag. Ni får en bild på henne. Det jag inte kan fatta är att hon är "tjock". Hon är plus size. För hon är rent ut sagt riktigt jävla skitsnygg!
Nej ska fixa ett äckligt glas med mjölk. Usch.


Levitate - Hollywood Undead

Har tänkt att försöka bli lite nyttigare. Sluta äta onyttigt på vardagar för jag är mer onyttig då än på helger. Väldigt ologiskt egentligen.
Mår inget vidare ikväll faktiskt. Ont i huvudet och fick typ ont när jag andades. Lite läskigt faktiskt.
Hade min redovisning idag och det kändes riktigt bra när jag pratade vilket var skönt. Karolin tog tiden och det blev 7 minuter vilket är perfekt då det skulle vara mellan 5-10 minuter. Är bara glad att det är över och jag har ingen mer läxa. Vilket antagligen betyder att jag ska vara en tönt imorgon och spela Sims 2. Hihi ska lyssna på musik och försöka vila nu :)
Jag och Emil (han har tofs på huvudet) bjuder jag på :)


Walk off the Earth - Somebody That I Used To Know

Är sjukt trött nu. Gick upp 5.30 så var ute med hundarna 6.00 känner mig väldigt duktig. Har varit en bra dag när Nora och Elin fyller år.
Har skrivit på min redovisning hela kvällen och blev äntligen klar så jag hoppas den är minst fem minuter lång annars får jag väl babbla om något annat. Det löser sig.
Ska lyssna på musik och försöka vila. Försökerju dricka ett glas mjölk varje dag men usch va äckligt det är. Därför kan jag bara dricka det direkt när jag ska sova för det blir godare då. Konstigt men nevermind.
Förhoppningsvis ska jag färga håret imorgon. Ska fjäska för mamma så kanske hon gör det.
Hade tråkigt innan så Emil fick bli en liten transvestit men han tycker det är kul så han lider inte. Med tanke på att han fick lite grädde blev han jätteglad. Fick en perfekt bild som jag bjuder på :)
Måste bara tipsa om en video som Elina la upp på sin blogg helt grymt bra! Walk off the Earth - Somebody That I Used To Know kolla upp den!


Buried Beneath - Red

Jaha skola imorgon.. Taggad? Svar: nej. Var ju sjuk i torsdags och fredags så har haft sovmorgon fyra dagar så jag kommer och dö imorgon när jag dessutom måste gå med hundarna. Min buss går 7.08 vilket betyder att jag måste gå upp senast 5.30 om jag ska hinna hundarna. Orkar inte!
Idag har varit en latadag. Har sett lite Jersey Shore, the Secret life of the American teenager, Vampire Diaries och sen såklart Spartacus. Nu måste jag vänta en hel vecka på nya avsnitt. Suck.
Meeen en grej som är bra med att det är skola är att jag kan bli lite social igen. Är lite social nu när jag smsar med Nora. Hon och Elin fyller år imorgon så stort grattis till dem i förskott.
Naw har lille Emil sovandes bredvid. Ska lägga upp bild på honom imorgon när han har sin bröllopsklänning på sig.
Slänger till en bild på Molly Sandén då jag blev lite avundsjuk på henne för hon ser precis så som jag vill se ut. Håret (färgen och längden), sminket, ögonbrynen och näsan. Aja hon har fint namn iallafall :)


When You Wake Up - Dead by April

Blir väckt av att Sussi går på min rygg och krafsar på mig. Aj! Nu sover hon längs med mig med huvudet på min boob och Piplie i min armhåla. Ni får lite bilder på knäppisen :)


Happy Birthday!

Grattis till min kära far som fyller 51 år idag! Är hos mina grannar och firar hemma hos dem. Blir ett kort inlägg men ni får en fin bild på honom när han får tårta :)


Crossroads - Dead by April

Äntligen är Sussi skendräktig! Ni som inte vet vad det är så är det när tiken tror att hennes leksak är en hennes valp. Ni får en bild på Sussi och Piplie ("valpen"). Jag tycker det är jättemysigt förutom att hon går runt och flämtar hela tiden. Hon är inte lugn om hon inte sover nära någon. Vilket betyder att mamma orkar inte med henne så jag tar henne gladeligen. Det knäppa hon gör är att mitt i natten hoppar hon ner och lämnar "valpen" i min säng och när jag vänder mig vaknar jag av att den piper och Sussi börjar gnälla. Men annars är det väldigt mysigt när hon tittar ut mig tills jag hjälper henne att bädda hennes korgar och så. Jag blir extramamma åt en "valp".
En sak som jag är glad för är att katten var borta när jag och Nora gick med barnen. Jag övervägde innan idag att ha en begravning för den så jag är ändå lättad att någon har tagit hand om den.
Jaa en bild på Sussi och Piplie då hehe ;)


Promises (Skrillex remix) - Nero

Sitter just nu och gråter för jag har sett ett av det hemskaste i mitt liv. En påkörd katt. Den låg i snön och det enda man såg var huvudet och dess tassar. Det såg ut som den sov förutom att ögonen var öppna. Jag har aldrig sett ett dött djur förut. Jag menar ett husdjur. Jag började tänka att det var min katt (om jag hade någon) som låg där.
Jag var ute med hundarna när jag såg den. Visste att den var där för pappa såg den igår men när jag gick igår syntes den inte. Så jävla fruktansvärt! Det verkar ju inte som någon äger den heller.
Jag vill inte ha en katt längre för tänk om den också blir påkörd/överkörd. Hundarna har man mer "kontroll" över. Det har man inte över en katt.
En bild på Mästerkatten som kattunge.


I Need A Dollar - Aloe Blacc

Har denna på hjärnan hehe. Ligger i soffan och känner mig lite död. Ont i huvudet och ögonen svider. Nyser hela tiden.
Köpte äntligen en ny mascara idag. Hoppas den blir bra. Köpte även ett rött nagellack som jag inte kunde låta bli och hårfärg också. Typ kastanjebrunt så det blir nog bra. Det blir nog lite rödaktigt sen.
Funderar verkligen på att vara hemma imorgon. Har sagt det idag men känner mig verkligen inte bra nu. Men det löser sig nog!
Nej ska dra till mitt rum och se film eller nåt.
Bild på en rolig bild jag såg häromdagen.


All I Need - Within Temptation

Jaa dagen har varit väldigt seg måste jag säga. Är irriterad för att vara köklös är irriterande, känner mig sjukt onyttig för har ätit glass tre dagar i rad nu och så funkar inte ena lampan i badrummet så jag vet inte hur mitt hår ser ut. Dessutom blir jag sur på min iPhone för den suger.
Men nej nu har jag klagat av mig! Hihi känner att man behöver det ibland. Tror jag ska vara hemma på torsdag för det är en lång dag och jag börjar bli sjuk. Dessutom har jag redovisning och den är långt ifrån färdig. Men det löser sig nog.
Glömde säga Glad alla hjärtans dag!
Just nu längtar jag till sommaren väldigt mycket. Vill bli brun och bada och framförallt vara ledig. Skönt att kunna vakna när man vill och dygna. Tycker tiden kan gå snabbare till sommaren och sen vara i slowmotion. Låter väl smart?
Naj nu ska jag ta en huvudvärkstablett och lyssna på musik lite tror jag.
Ni får en bild på mig och Allmira från förra veckan.


Within My Heart - Dead by April

Har bestämt att mina rubriker ska heta som den låten jag har på hjärnan just då om ni undrar varför jag skriver knäppt så :)

Wow, jag håller på och bli sjuk. Rätt skönt om jag ska vara ärlig. Ibland känner jag att jag vill vara hemma och vila upp mig. Det dunkar i huvudet precis som om jag har haft det upp och ner.
Jaa, hur har dagen varit då? Om jag ska vara ärlig kommer jag inte ihåg så mycket. Det var en av de få gångerna jag har haft roligt på idrotten i alla fall vilket var kul.
Fick däremot ett tyst utbrott när jag kom hem. Mamma och pappa gör iordning köket så just nu har de rivit det. Det innebär att vi äter väldigt lättlagad mat. Då hade mamma gjort nåt med något konstigt kött och det såg så äckligt ut och då jag inte hade ätit på nästan åtta timmar så jag blev på jättedåligt humör. Men sen blev jag glad igen som tur var.
Sedan diskuterade jag och Elin om Spartacus när vi gick med hundarna. Kan knappt vänta tills på lördag när det kommer ut.
Har lite smått panik. Har en redovisning som ska vara mellan 5-10 minuter långt på torsdag och jag har nästan ingen fakta. Vi ska dessutom hitta den på engelska. Det är ett samarbete mellan sam och engelska. Som tur är ska jag redovisa på svenska och inte på engelska som halva klassen måste göra. Mohahahaha.
Men nu måste jag vila innan min huvudvärk dödar mig.
En bild på Sussi bjuder jag på :)


Mästerkatten är min!

Hej hej!
Just nu myser jag med Sussi och Emil. Är riktigt trött vilket är rätt skönt att vara.
Idag har jag och Ebba varit på bio och sett Mästerkatten i stövlar. Måste säga att jag tyckte den var riktigt bra faktiskt. Vi såg den 3D och det är första gången jag gör det så det var riktigt coolt. Jag fick även damp på alla barn som snackade hela tiden. Typiskt mig.
Efter det gick vi till McDonalds och väntade på att min pappa skulle hämta mig. Är stolt över att vi inte åt någonting där, hehe. Vi hade en mysig pratstund om hur många människor som är helt fucked up. Haha den meningen lät konstig men ni förstår förhoppningsvis vad jag menar.
Naj nu måste jag försöka sova. Ska bara tipsa om Dead by April's album Incomparable har lyssnat på hela flera gånger idag och den är riktigt bra!
Hehe slänger in en fin bild på oss på bion ;)


Happy day :)

Dagen har varit väldigt bra idag. Började med att se vampire diaries samtidigt som jag kammade hundarna. Blev stolt för jag blev inte biten av Jonte en enda gång vilket är ett väldigt stort framsteg. Annars brukar han åtminstone nafsa efter mig. Måste säga att typ alla i serien är väldigt snygga hehe vilket inte alls är anledningen till att jag kollar på det.
Sen gick jag och Elin med hundarna och efter det var vi hemma hos dom och käkade och kollade på melodifestivalen. Mina favoriter gick till final så är nöjd :)
Efter det såg vi två avsnitt av Spartacus: Vengeance. Jag börja såklart gråta för jag trodde Naevia var död vilket hon som tur var inte är. Är en lipsill som dom flesta kan intyga hehe.
Höll på och bli påkörd när jag gick hem för jag hade inga reflexer (tantvarning) så jag syntes inte.
Hehe ska låta folket sova nu ciao :)

En bild på Jonte :)


Hejsan!

Hejsan allihopa hehe ni som följer mig :)

Har precis skaffat blogg med Elinas hjälp. Hoppas att ni kommer tycka det är kul i min lilla värld hihi.

Aja ciao folket :)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0