Never Too Late - Three Days Grace

Nu sket det sig igen, jag glömde skriva inlägg igår. Förlåt. Just nu sitter jag och lyssnar på musik och ska spela Sims. Är ledig idag för i vanliga fall har vi bara tre lektioner på fredagar men alla de lärarna vi har är svenska lärare så de skulle rätta prov idag vilket resulterade i att hela klassen är ledig!

Hade nationella igår och måste säga att det känns ändå rätt bra. Satt i en timme och fyrtiofem minuter och väntade på att jag skulle få gå och sista halvtimmen var det bara fyra av trettio stycken som fortfarande skrev så jag förstod inte varför vi inte fick gå för vi störde bara. När det var tio minuter kvar säger den jävla läraren att vi måste kolla om vi gjorde en grej som ingen naturligtvis hade gjort men det sa hon inte från början så alla fick sätta igång datorn igen. (Blev inte så glad som ni märker).

Var på stan och fixade med Ebba och Elina och kom hem vid sextiden och då hade de ätit upp all pizza som var kvar så jag fick äta färdigmat vilket inte gjorde mitt humör bättre men efter att ha ätit blev jag glad. Gick med hundarna och ringde till mitt jobb och fick veta att jag ska inte jobba förrän i juni. Både bra och dåligt för då får jag inga pengar.

Nej struntar kanske i Sims och solar istället för det är fint väder. Lite bilder jag hittade :)
.


Mother Murder - Hollywood Undead

Kan säga att jag hade ingen träningsvärk förrän jag cyklade till bussen imorse då kändes det.

Idag var vi på något föredrag om droger. Personligen tyckte jag att det var väldigt tråkigt så det var tur att jag satt bredvid Ebba. Efter det så skyndade jag och Elina ihjäl till bussen. Vi hade naturligtvis världens otur så det ösregnade så när vi satt på bussen såg vi båda två ut som dränkta råttor. Tack och lov gjorde alla det.

Spelade sims när jag kom hem och blev akuttröttt så jag la mig och sov. Vaknade, fixade hundarnas mat och somnade om igen. Totalt sov jag bara fyrtio minuter men det var välbehövligt. Pappa hade köpt pizza så det käkade vi.

Hade tur när jag gick med hundarna så då var det uppehåll. Nu har jag precis sett Game of Thrones och gråtit lite över Drogo. Rensade mina nagellack under tiden och slängde nästan hälften av dem. Så målade dem också för det dampade igår så jag fick ta bort det.

Ska lyssna på musik och tagga till nationella provet imorgon. Ni får bild som jag hittade som representerar hur jag kände mig idag :)
.


Kyoto - Skrillex feat. Sirah

Jaa idag hade vi nationellt prov i svenska. Det var läsförståelsen och jag tycker det gick bra så det är lättande.

Jag och Nora cyklade idag efter jag hade sett Project Runway. Vi tänkte bara cykla en mil typ men vi hade roligt så vi fortsatte och det slutade med att vi cyklade längre. Vi cyklade faktiskt förbi Allmiras hus och det är halvlångt dit. Känns riktig bra. Efter det gick jag och Elin med hundarna och snackade. När vi nästan hade gått klart mötte vi Victor som var ute och körde. Jag och hundarna fick vår dagliga mobbning av honom.

Just nu sitter jag och tittar på Lyckan I LA och målar naglarna. Men det torkar aldrig så då tänkte jag passa på att blogga.

Ni får bild som jag tog idag från cykelturen tyvärr hamnade min och Noras skugga på men det är bara lite kul :)
.


La la love - Ivi Adamou

Har precis sett inför ESC och måste säga att Cyperns bidrag är riktigt bra. Har bara hört hälften av alla bidragen årets tävling men jag tror de har en stor chans att vinna faktiskt. Det är en svensk låt och det är lite roligt. Är den låten som är som rubrik.

Plattade håret för jag är pigg och måste säga att det är bra med värmeskyddsspray. Blir inte elektriskt. Ett mycket bra köp, tack Elina för att du sa att jag skulle köpa det.

Mamma kom hem inatt efter att ha hälsat på mormor och min syster Malin en vecka. Det är faktiskt jobbigt när hon åker iväg för hon gör så mycket hemma så det är först när hon åker som man inser det. Klyscha jag vet men sant.

Idag får ni bild på en sminkning som jag gjorde häromdagen när jag hade tråkigt. Är inte expert på sminkning men jag försöker iallafall :)
.


Real & True - Dead by April

Nu är det ett tag sen jag bloggade och jag ber om ursäkt för det. Lite om vad som har hänt:

I fredags så var jag och Elina hemma hos Allmira och vi tog det lugnt. Vi käkade middag som de gjorde iordning (jag får alltid dåligt samvete för att jag inte gör något men jag kan inte laga mat). Vi hade roligt och slappnade av.

I lördags åkte jag hem till Elina där hon sminkade mig och fixade mitt hår. Vi skulle egentligen på fest men det blev inställt. Vi åkte med hennes föräldrar in till stan där vi gick hem till Ebba. Där snackade vi väldigt mycket och det är något man behöver då och då. Vi mest chillade och sen kom det över några som var rätt roliga. Jag åkte dock hem senare för pappa var gnällig. Åkte med Elinas föräldrar själv och jag måste erkänna att jag kan nog ta dem ifrån henne för dem är riktigt roliga!

Barnen var riktigt söta när jag kom hem för jag var lite emotionell. Så jag måste säga att jag är glad att vissa personer finns och ni vet vilka ni är!

Idag har jag inte gjort något. Kollade på Inför Eurovision Song Contest samtidigt som jag kammade Jonte. Har hört 1/4 av alla låtarna och dem var helt okej men det var ingen som direkt stod ut. Men jag gillade Islands bidrag.

Man kan tycka att mina hundar är små och kan inte vara mycket jobb med dem men där blir man lurad. Att kamma Jonte tog chockerande 1,5 timme! Helsjukt. Men han blev fin så jag är nöjd. Fick bara två nafsningar och han la sig ner frivilligt så jag tycker att jag gör stora framsteg.

Ni får bild på när hundarna försökte väcka mig imorse. Knäppisarna försöker med mig och inte med pappa även om det är han som går på helgerna. Det är Robin och Sussi :)


A Hope In Hell - Glamour Of The Kill

Har lite hjärnsläpp. Det känns lite tråkigt att skriva om vad jag gör varje dag men vet inte vad jag ska skriva om annars.

Idag upptäckte pappa och jag ett sår på Emils ben. Det var 1kvm stort och var som ett sår med ett hål i och var übersvullet. Men han var en ängel när vi gjorde rent det. Han låg bara och gnällde bara en gång. Så han fick bandage och så tejpade pappa runt benet så det inte skulle gå upp. Men han verkade inte ha några problem sen när vi gick promenad.

Såg på Project Runway innan och är lite sur över att Wendy gick vidare för hon är så elak och dum. Tur det inte är en tävling i personlighet. Ibland har hon fina kläder måste jag erkänna men oftast är de fula. Jag vet redan att Jay vinner för jag var tvungen att kolla upp det hehe.

Imorgon har jag religionsprov men det kommer nog gå bra och efter skolan ska jag och Elina gå på stan och förhoppningsvis hitta några kläder. Vi kanske drar ut imorgon beror på om vi hittar något.

Tog lite bilder på barnen (ovanligt) så ni får på Robin (den lite suddiga bilden) och Sussi. Vet inte om drt syns att Sussi är lite rosa på högra ögonbrynet och det är för jag pussade henne i tisdags när jag hade läppglans hehe :)
.


All Good Things (Come to an End) - Nelly Furtado

Åhh jag är upprörd! Såg precis Game of Thrones och det var jättesorgligt. Har redan sett hela säsongen men lika sorgligt varje gång. En av mina favoritpersoner dog och den andra är döende. Hatar när man blir involverad i en serie att man glömmer att det är på låtsas. För mig är det alltid lika verkligt om jag gillar serien.

Hade franska grej idag. Vi skulle recensera en bok vi har läst och det skulle vi göra på en timme. Tror att det gick helt okej men det var svårt. Efter det hade jag historia prov och det gick faktiskt riktigt bra om jag får säga det själv. Erkänner att jag skrev på handen men nästan inget av det jag skrev var med. Bara två årtal som jag hade skrivit så det gjorde inget tyckte jag.

Naw Emil sover på min arm. Lilla bebisen.

Missade Project Runway idag för pappa och jag handlade. Vi käkade lax med sallad. Nyttigt jag vet. Känner mig så duktig. Har inte ätit något mer på kvällen och det gör jag vanligtvis alltid. Typ filmjölk eller yoghurt.

Jag bjuder på en bild med Ned och ska nu lyssna på musik och vara lite deprimerad hehe. Nej jag ska sova för jag var uppe tjugo i sex och tio över var jag ute med hundarna. Helt otroligt hur duktig jag har varit för jag hade massa extra tid på morgonen. Hann platta håret noga och sega mig extra mycket när jag hade gått med dem. Behövligt kan jag säga. Nej ska låta er också sova så jag säger godnatt :)
.


The Good Life - Three Days Grace

Jag försöker plugga men det går inte bra. Det är historia som jag brukar gilla men vi har så tråkig bok. Ingen stycke indelning så man orkar inte läsa.

Jag känner mig duktig som inte somnade framför tvn idag. Var nära men höll mig vaken. Gick med hundarna och sen när jag kom hem skulle jag kamma Robin. Trodde på riktigt att jag skulle döda honom. Jag fick rage på honom. Han hade nåt skräp mellan trampdynorna i tassen som ett tuggummi. När jag skulle klippa bort det bara skrek han och det som gör nog irriterad är att det gör inte ont på honom. Tro mig jag nöp i det där för att se att det inte var hud och det var det inte. Efter att ha insett att jag skulle bara döda honom, kammade jag Emil istället. Han hade så mycket päls så det tog ungefär 45 minuter. Efter honom orkade jag ingen mer så kollade på tv istället.

Så nu pluggar jag alltså och försöker förstå. Det enda positiva är att jag blir trött vilket är bra för jag ska gå ut med barnen på morgonen så måste verkligen sova inatt. Måste gå upp senast halv sex för att hinna.

Nej ska smörja in fossingarna och ger upp med historian. Ni får bilder på Emil när han är nykammad :)
.


Angel-like - Self Deception

Jag gillar inte måndagar. Speciellt inte efter ett lov. Sov inte så värst mycket inatt så har varit lite halvtrött hela dagen. Kunde ändå ta två bussen hem idag tack vare Elina som övertalade mig att jag skulle hinna. På en kvart hann jag till busstationen. Erkänner att jag sprang typ halva vägen och gick rätt fort. Hann till och med sitta på bussen några minuter innan den åkte. Woow.

När pappa kom hem kollade vi på Project Runway (det är typ vårt program) och käkade. Efter det fjäskade jag för honom och zapppade till Wheelers dealers (bilprogram). Jag hann se fem minuter innan jag somnade. Sov två timmar och vaknade vid åtta. Gick med hundarna och när jag kom hem så duschade jag. Efter det satte jag mig framför tvn och hade fotbad. Helt sjukt skönt när man har mensvärk. Konstigt att det hänger ihop men det gör det.

Har lille Emil på kudden bredvid mig som andas mig i örat så kommer antagligen somna rätt snart. Ni får en bild på Sussi när hon försökte väcka mig innan :)
.


Not Strong Enough - Apocalyptica feat. Doug Robb

Fan, söndag. Värsta dagen på hela veckan. Som Ebba skrev på sin blogg: man går bara och väntar på måndagen. Vill inte ha skola men vad ska man göra när tiden bara går? Är det bara jag som får lite ångest över att tiden går så himla fort? Man hinner inte blinka fören det har gått en hel dag.

Just nu tittat jag på Foyles War. Om jag ska vara ärlig tycker jag att det är kul. Jag gillar kläderna och sminket. Har precis målat naglarna. De blev svarta. Har inte haft det på länge och kände att jag ville ha det.

Äntligen är Elina hemma så jag kan höra allt om USA. Är riktigt avundsjuk för att hon har varit där i två veckor. Vill också åka utomlands.

Ska nog hitta nåt och dricka och återgå till tvn hehe. Ni får en osminkad bild på mig med Emil :)
.


This Is War - 30 Seconds To Mars

Ahhhhh jag har jobb!! Känner mig duktig. Tjänar riktigt bra måste jag säga. Hundra spänn i timmen och sen när jag kan det bättre blir det hundratjugo. Sweet! Jobbade idag som ni kanske förstår och jag tror att jag förstår ungefär hur det funkar. Är både lättad och glad.

Imorgon sista dagen på lovet. Inte kul. Riktigt drygt faktiskt. Gillar inte skolan. Enda som är bra är att man träffar kompisar. Nej det suger inte men jag är hellre hemma än gå i skolan. Obviously.

Nej ska tönta mig med spel på mobilen och lyssna på musik. Bild på hur långt jag cyklade idag :)
.


Too Late - Dead by April

Idag känner jag mig nyttig. Jag och Allmira åkte in till stan och gymmade en timme ungefär. Det var kul och snacka med henne för vi hade inte setts på minst en vecka. Hemskt. Vi fikade lite och vi åt någon smörgås med kycklingröra och efter det tog vi bussen hem och jag filade hennes naglar. Måste erkänna att dem var jättefina. Det finns hopp för att dom ska bli långa och vackra.

Imorgon ska jag jobba på den där gården som bag nämnde häromdagen. Jag ringde och frågade och då sa Pia att jag kunde komma över. Så just nu funderar jag på vad man ska ha på sig. Skjorta med tröja över blir väl bra med jeans till? Jaa nu tar jag det. Haha men jag hoppas att jag tycker det är kul och att hon vill ha mig där. Meeen det löser sig.

Ikväll var jag hos Nora och Elin. Vi kollade lite på Jersey Shore. Måste erkänna att jag älskar det.

Ska nu sova tror jag om jag ska orka med jobbet imorgon. Godnatt folket ni får bild på Robin som sover och mackan som jag åt innan idag :)


Final Destination - Within Temptation

Känner mig lite dålig. Jag har blivit sjukt dålig på att blogga. Ska bättra mig.

Igår var riktigt mysig dag med Nora och Elin, vi åkte in till stan och shoppade. Vi käkade sen på restaurang och åkte senare hem. Jag köpte bara två tröjor och ett iPhone skal på H&M som var riktigt billigt. När vi kom hem kollade vi på filmer. Elin somnade rätt tidigt men jag och Nora kollade vidare. Vi såg:
The Hot Chick
The Condemned (actionfilm som Manu Bennett var med i)
Paranormal Activity 3 (inte alls lika bra som dem första i serien)
The House Bunny (älskar henne)
Mean Machine (fotbollsfilm, fångarna vs vakterna)

Imorse gick dem hem och resten av dagen har jag gjort lite övningar och sen varit på datan och kollat videor på youtube. Jag kan fastna och se i flera timmar. Som ni vet kan jag inte greja upp videor på bloggen för jag vet inte hur man gör men ni måste verkligen se en video jag såg idag. Sök på:
Britain's got talent Jonathan Charlotte
Ta den som är 7,30 minuter lång. Jag lovar att det är värt det. Jag fick tårar i ögonen och pappa fick gåshud när jag visade den för honom.

Har bara sovit tre-fyra timmar så jag borde vara trött men det är jag inte. Haha ni får bild på oss från igår när vi hade ansiktsmask (notera den mysko huden som blev när jag grimaserade) :)


Dance With The Devil - Breaking Benjamin

Jag skulle skrivit igår men jag somnade på soffan och vaknade inte förrän vid sju av att jag hade en mardröm. Känns lite ofräscht att jag somnade utan att ha borstat tänderna när jag hade ätit hur mycket godis som helst. Meeeen det är påsk och då är det tillåtet faktiskt. När jag vaknade gick jag upp och borstade tänderna och la mig i min kära säng. Love it! Kunde inte somna om tyvärr men nevermind.

Har tänkt se filmer idag. Har dock inte bestämt vilka eller om jag ska se Vampire Diaries. Har hela fyra avsnitt att se. Fyra! Nästan skamligt. Upptäckte att han som är Alaric o VD är Warner i legally blonde. Tänk vad frisyr och miniskägg kan göra på en snubbe.

Jag saknar redan Allmira och Elina fastän dem inte har varit bortta länge. Saknar Ebba väldigt mycket och då träffades vi ändå i torsdags. Jag är blödig av mig.

Bli lite snurrig av helgdagarna nu för idag känns det som lördag så jag är förvirrad. Igår var det hela elva år sedan jag och min familj krockade på motorvägen mellan Ronneby och Karlskrona. Det är aslänge. Jag sa till mamma att jag hatar mormors kalkon och hon tror det är för att vi skulle dit och äta det när en idiot gjorde så vi krockade. Jag vet inte. Kanske något psykologiskt grej.

Har babblat ihjäl er nu men jag har bara pratat med mamma och pappa hela helgen så hade mycket babbel inom mig hehe.

Ni får en bild som jag hittade i skolans bibliotek som föreställer en grekisk/romersk gudinna (letade upp den på internet sen därför det står massa grejer på den). Ni ser hur kurvig hon är? Jag kan avslöja att det är Afrodite/Venus. Kärleksgudinnan som var übersnygg när man läser beskrivningar om henne. Tycker det är riktigt kul att jag har plattare mage än henne men anses ändå som "stor" i dagens samhälle. Helsjukt.

Nu babblade jag ihjäl er igen. Förlåt hehe :)

Juste glömde: GLAD PÅSK!!


Been To Hell - Hollywood Undead

Idag har jag haft världens humörsvängningar. Vi hade idrott och jag var hungrig innan lektionen började (det var lektionen innan lunchen) och så hade vi världens tråkigaste lektion. Vi delade av salen i tre delar och hade basket, innebandy och fotboll. På bandyn hörde jag bara av läraren att jag skulle jobba mer men jag är så jävla bollrädd så jag skrek mest. Fick två smällar på benen som gjorde skitont. På fotbollen hände samma sak igen och då blev jag lite förbannad. När jag var avbytare så fick jag basketbollen precis vid mitt ansikte. Jag kände den på ögonfransarna!

Efter all tortyr trodde jag att vi skulle sluta nej då skulle vi göra utfall och då gick jag typ tio meter och då sa läraren "ska du också göra om?" då snappade jag och sa "då går jag". Men då sa han ingenting mer. Men vi var tvungna att göra armhävningar, situps, knäböj och massa sånt. Mitt humör efter det? Trodde jag skulle döda någon.

Men sen åt vi lunch och allt blev bra igen. Det blev förstört av vår klimakterie bajskorvslärare. Hon är dum också. Med andra ord kan man säga att min dag hade varit för jävlig om inte Ebba hade varit där. Tack gode gud för att vi har kunnat snacka idag!

Sedan har min dag varit bra så nu har jag klagat av mig och nu känns det bra! :)
.


See Who I Am - Within Temptation

Jag älskar onsdagar! Bästa dagen på hela veckan för jag slutar elva. Jag behöver det. Var med på Ebbas spanska idag och efter det skjutsade jag henne på hennes cykel till stan. Grejen är att när vi gör det så skriker vi båda två rätt mycket. Hon får nåt slags apskrik och jag får nåt kråk/målbrottiskt ljud. Det var nån tant som herregudade när vi cyklade om henne.

Just nu ska jag lyssna på musik och bara slappa för jag är trött. Hade träningsvärk idag när jag cyklade till bussen. Trodde benen skulle dö men annars ha jag inte känt någonting. Bra eller dåligt?

Ni får en bild på pappa och Sussi som jag tycker är riktigt söt :)
.


Something Inside - Jonathan Rhys Meyers

Idag är ingen vanlig dag för det är Sussis födelsedag! Hon blir 7 år. Känner mig väldigt gammal när jag tänker på det. Haha som låter som en tant när man säger det.

Har äntligen fixat wifi grejet hemma. Blev lite dyrt innan men nu är det fixat. Vilket betyder att det är lättare att blogga.

Ska jobba på lördag på en gård. Alltså inte på själva gården utan dem har en liten butik som jag ska hjälpa till i. Ska bli kul. Cyklade dit idag för att se hur långt det var. Trodde att det var högst tre kilometer men det var fem. Så fram och tillbaka var det en mil. Känner mig duktig faktiskt. Sen gick jag med hundarna så har rört mig idag. Efter det duschade jag och kollade lite på Lyckan i L.A. Tycker det är skoj.

Nu har jag flätat håret och hoppas det ser klokt ut imorgon. I och för sig har jag bara två lektioner så då är det inte så länge man kommer se hemsk ut.

Bild på Sussi och cykelturen :)


Monster - Skillet

Har inte hänt något idag. Varit en riktig latadag. Kunde ta tidiga bussen hem vilket var riktigt skönt.

Måste bara säga att jag hatar min iPhone. Hade aldrig köpt den om jag hade vetat hur irriterande den är.

Jag har bestämt mig för att inte se nästa säsong av Spartacus. Älskar serien av hela mitt hjärta men tycker den slutade väldigt dåligt och jag vet inte hur dem ska överleva det. Plus att jag vet att Crixus kommer dö. Det kommer jag inte klara!

Ska ut och springa imorgon tror jag. Duktigt jag vet. Hehe men får se. Hoppas inte det är någon snö ute då för då blir jag faktiskt lite förbannad.

Elina är nu i New York och jag är inte lite avundsjuk. Vill också vara där. Men jag tycker det är bra att hon åker (även om jag också vill) för man behöver lite semester nu.

Bild på Andy Whitfield supersnygg om jag får säga det själv men det är ju min blogg så det får jag hehe ;)
.


Running In The Rain - Hinder

Jag vet att versen är lite (mycket) emo men igentligen är den inte det om man lyssnar på refrängen.

Cyklade precis hem från Nora och Elin. Vi har sett de sista två avsnitten av Spartacus: Vengeance. Det var spännande, lyckligt, roligt och väldigt, väldigt sorgligt. Vi skrattade men sen grät vi alla tre rätt mycket. Jag blev faktiskt besviken över slutet. När man läser om den riktiga Spartacus så stämmer allting i slutet men de har lagt till en del som var riktig sorgligt. Jag kan inte släppa det. Man måste se serien för att förstå och känna.

Nej ska sluta vara en tönt. Skulle springa idag tänkte jag men när jag kollade ut och såg att det snöa så struntade jag i det. Vill inte bli sjuk och orkar inte om det är dåligt väder.

Imorgon blir det att vara ännu mer tönt och spela Sims. Har inte gjort det på länge känns det som även om jag spelade lite kort igår.

Ska lyssna på musik och deppa över Spartacus haha så ni får bild på Lucretia (spelad av Lucy Lawless) som är bad guy men jag älskar henne ändå :)


RSS 2.0